Tall, skinny and young

Posted on mars 16, 2015 in Examensresa

Det var över ett och ett halvt år sen jag spelade golf senast och jag har saknat att spela, det kände jag i dag när jag gjorde mig redo att ge mig ut på en av de åtta golfbanorna i Sun City. Givetvis i golfbil som de flesta kör även på vägarna här. Jag tillsammans med min chaufför och medspelare Chuck gav oss ut med fyra andra herrar i en något för stor femboll. Alltså vi var fem, man brukar oftast vara max fyra för att det ska flyta på.

Chuck hade med sig klubbor åt mig så jag också kunde spela. Vi träffades i går på St:Patrick’s Day-festen jag besökte. Efter 18 spelade hål landande jag på 86 slag, helt okej efter så lång frånvaro. Att banorna var enkla hör inte till historien enligt mig. En av medspelarna sa efter att jag slagit ett extra långt slag: ”I hate you young, tall and skinny guys.”

Trevligt var det i alla fall och som alla andra möten här i Sun City ledde det ena till det andra,  jag blev inbjuden till ett äldreboende där en av spelarna volontärarbetar på tisdagar. Så det är morgondagens sysslor det.

Allt gott!
/Ludwig

_G3B5653Min fina röda hyrbil som jag ska ha i en månad. Nödvändig om man ska ta sig runt här._G3B5657_G3B5702_G3B5752_G3B5695_G3B5728_G3B5678

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.